Har du skaffet deg bærbar datamaskin til skolestart?

Skal du begynne i Vg1 til høsten? Da må du ha en bærbar datamaskin. Bruk en du allerede har, eller kjøp ny subsidiert PC/Mac gjennom fylkeskommunen. Bestill nå!

Velkommen til skolestart

Vi på Bjertnes gleder oss til å starte det nye året, og vi gleder oss til elevene kommer! Første skoledag er tirsdag 18. august.

Husk å takke ja til skoleplass!

Første inntak til videregående opplæring i Viken vil være klart seinest 16. juli. Du får en SMS eller brev i posten når du har fått svar på søknaden din. Du må huske å takke ja til skoleplassen innen fristen. Dette gjør du i VIGO.

Er det mer bakterier på ringen enn under skoen din?

Elevene på helsearbeiderfag og studiespesialisering har gjennomført et samarbeidsprosjekt om bakterier vi er omgitt av i hverdagen.

Realfagsprisen 2020

Realfagprisen for Nedre Romerike 2020 ble tidligere i år delt ut til dyktige elever fra Bjertnes, Lillestrøm, Lørenskog, Mailand, Rælingen, Skedsmo og Sørumsand videregående skoler.

170.841 kroner til barn i Zambia

I 2018 startet Bjertnes videregående skole samarbeidet med SOS-barnebyer. I år har Bjertnes samlet inn penger til barn i Livingstone, Zambia.