Var du avgangselev i vår og fikk ikke bestått?

Nå tilbyr Viken fylkeskommune intensivkurs for elever som gikk ut av videregående våren 2020 og fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 i ett eller flere fag. Du får hjelp til å fullføre og bestå, og kan sikre deg studie- eller yrkeskompetanse. Oppmeldingsfristen er 15. september, og du avlegger eksamen i november–desember.

Foresatte har ennå ikke tilgang til VIS Visma InSchool

Av hensyn til personvernet kan vi ikke hente informasjon om foresatte til elever over 18 fra det sentrale folkeregisteret til Visma InSchool (VIS). Det medfører at leverandøren må lage en ny løsning der elevene selv kan gi foresatte tilgang. Vi må derfor dessverre utsette å gi foresatte, også til elever under 18 år, tilgang til VIS. Vi håper at vi kan gi foresatte tilgang før høstferien.

Endelig har elevrådet fått sitt eget kontor!

Medlemmer av elevrådsstyret brukte uken før skolestart til å pusse opp rommet som nå er blitt elevrådskontoret.

Velkommen tilbake!

Første skoleuke er gjennomført og det har vært så fint å se alle nye og gamle fjes.

Viktig informasjon til skolestart

For deg som er elev på en av de 58 videregående skolene i Viken finner du mye nyttig informasjon om skolestarten her.

Husk å takke ja til skoleplass!

Første inntak til videregående opplæring i Viken vil være klart seinest 16. juli. Du får en SMS eller brev i posten når du har fått svar på søknaden din. Du må huske å takke ja til skoleplassen innen fristen. Dette gjør du i VIGO.

Er det mer bakterier på ringen enn under skoen din?

Elevene på helsearbeiderfag og studiespesialisering har gjennomført et samarbeidsprosjekt om bakterier vi er omgitt av i hverdagen.

Realfagsprisen 2020

Realfagprisen for Nedre Romerike 2020 ble tidligere i år delt ut til dyktige elever fra Bjertnes, Lillestrøm, Lørenskog, Mailand, Rælingen, Skedsmo og Sørumsand videregående skoler.

170.841 kroner til barn i Zambia

I 2018 startet Bjertnes videregående skole samarbeidet med SOS-barnebyer. I år har Bjertnes samlet inn penger til barn i Livingstone, Zambia.