Aktuelt

Skal du ta eksamen som privatist?

Har du behov for å ta opp fag, eller ta eksamen i et fag du ikke har fra før? Da kan du melde deg opp som privatist. Frist for oppmelding er 1. februar.     

Søke skoleplass til høsten?

Alle elever i Viken kan søke på alle de fylkeskommunale videregående skolene i Viken. 

Velkommen til digitalt utdanningstorg 2021

Elever og foresatte på 9. og 10. trinn i ungdomsskolene på Nedre Romerike inviteres til digitalt utdanningstorg torsdag 28. januar. Sendingen kan følges på Facebook og YouTube.  

Nye utdanningstilbud på Bjertnes

Nå kan du bli elektriker eller energimontør på Bjertnes. Eller kanskje du vil ta fagbrev innenfor reiseliv? Vi får nye og spennende utdanningstilbud innenfor yrkesfaglige programområder i tillegg til de utdanningsprogrammene vi har fra før. Med Vg2 elenergi og ekom kan du bli energimontør | Fotograf: Kelly Lacy/Pexels  

Digital skole til og med fredag 22. januar

Kommuneoverlegen har, i samråd med ledelsen i Viken og rektor, besluttet at vi går over til heldigital skole fra og med torsdag 14. januar og til og med fredag 22. januar.  

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Digitale informasjonsmøter for foresatte om fagvalg neste år

Tirsdag 19. januar blir det digitale informasjonsmøter for foresatte til elever på Vg1. Tema er elevenes muligheter og videre fagvalg, både på yrkesfaglige og studieforberedende utdanningsprogram.    

Oppdatering om rødt nivå på Bjertnes

Regjeringen har besluttet å stramme inn på smitteverntiltakene. Vi var på rødt nivå allerede før jul, så vi fortsetter med de tiltakene vi har gjennomført, men med enkelte innstramminger.  

Søke skoleplass

Viken fylkeskommune ønsker deg velkommen som søker til videregående skole. Her finner du den viktigste informasjonen du trenger for å søke om skoleplass og informasjon om hvordan inntaket foregår.  

Snart er det jul

På Bjertnes er juleforberedelsene godt i gang tross rødt nivå og koronarestriksjoner.    

Til toppen