Velkommen til digitalt utdanningstorg 2021

Elever og foresatte på 9. og 10. trinn i ungdomsskolene på Nedre Romerike inviteres til digitalt utdanningstorg torsdag 28. januar. Sendingen kan følges på Facebook og YouTube.

Undervisningssituasjon med lærer og elev - Klikk for stort bildeUtdanningstorget på Nedre Romerike blir digitalt i år. Thisisengineering/Unsplash

Digitalt utdanningstorg

Det årlige Utdanningstorget, som vanligvis arrangeres på Norges Varemesse, kan ikke foregå i fysisk form denne gangen.

De videregående skolene på Nedre Romerike har i stedet den glede å invitere deg som elev og dine foresatte til et digitalt utdanningstorg  torsdag 28. januar. Sendingen vil dere kunne følge via Facebook eller YouTube.

Lenker til sendinger på Facebook og YouTube

Still spørsmål om utdanning på Bjertnes

Sendingen starter 28. januar klokka 12.00 og vil vare ca 2 timer og 40 minutter. Den vil komme i reprise klokka 17.00. Under begge sendingene vil dere kunne stille spørsmål direkte på Facebook-siden eller via Messenger. Rådgivere på de videregående skolene vil kunne svare på spørsmål underveis. Vi er med og svarer på spørsmål om utdanning på Bjertnes!

Sendingen er et samarbeid mellom medier og kommunikasjon på Lillestrøm, Mailand og Sørumsand videregående skoler.