Julenissen finnes ikke, melder BjertnesLive!

Hver tirsdag kan alle elever bli med på BjertnesLive. Dette er en direktesending i A-timen hvor du kan stille spørsmål til en aktuell person og være med på Kahoot. Vinneren får premie.

Klikk for stort bildeSpørsmål i Kahoot under BjertnesLive: Hvor bor julenissen?

Vinneren av kahooten får 300,- i gavekort fra valgfritt kjøpesenter, og en tilfeldig deltaker får sjokolade i trøstepremie.

Spørsmål til rektor

BjertnesLive hadde premiere da skolen stengte i våres, og gjennomføres av elevrådet og miljøarbeiderne. Forleden var rektor Randi Michaelsen gjest i programmet. Hun svarte på spørsmål fra elevene, blant annet om den nye situasjonen med rødt nivå for smittevern på skolen vår.

Møt folk med ulike yrker

Elever har ønsket seg folk med forskjellige yrker på besøk, så tirsdag 24. november kommer en ingeniør. Elevene kan sende spørsmål på forhånd på Mentimeter. Lenke til Mentimeter kommer på elevteamet.
Ingeniør var det første yrket elevene foreslo, men kom gjerne med flere ønsker!

Tips og innspill?

Har du tips til personer som kan besøke oss? Eller noe vi bør ha med i kahooten?
Send melding på Teams til Marianne Evy Thorleifsdatter Isaksen.

Vi håper så mange som mulig blir med på tirsdagene fremover!