Tilbud om vaksinering mot smittsom hjernehinnebetennelse

Koronasituasjonen har ført til økte arbeidsoppgaver for helsetjenesten i Nittedal kommune. Vaksineringen må derfor foregå over et lengre tidsrom, men alle på Vg1 får tilbudet.

Vaksinering - Klikk for stort bildeVaksinering Varingen

Noen få klasser får tilbud om vaksinering mot smittsom hjernehinnebetennelse på skolen i november, mens de øvrige klassene på Vg1 vil få et tilbud på vårhalvåret 2021.

Uavhengig av dette tilbudet kan uvaksinerte elever ved skolen, på alle klassetrinn, selv kontakte Nittedal legevakt på telefon 67 07 15 00. Da kan de gjøre avtale om å ta vaksinen mot smittsom hjernehinnebetennelse der i stedet. Den vil da koste 200 kroner, det samme som ved vaksinering på skolen.

Les mer om vaksinen mot smittsom hjernehinnebetennelse på Folkehelseinstituttets nettsider.