Velkommen til skolestart

Vi på Bjertnes gleder oss til å starte det nye året, og vi gleder oss til elevene kommer! Første skoledag er tirsdag 18. august.

Vg1-elever

skal møte på skolen klokka 08.10. Det blir et felles program i aulaen først. Deretter samles hver enkelt klasse med sine lærere for ulike aktiviteter fram til klokka 12.50.

De første skoledagene ser annerledes ut enn en vanlig skoleuke, og du får en oppstartstimeplan for de første dagene. Ellers vil du finne timeplanen din i VIS.

Vg2-elever

møter 18. august klokka 12.00. Dagen varer til 15.45. Timeplanen din finner du i VIS.

Vg3-elever

møter 18. august klokka 12.45. Dagen varer til 15.45. Timeplanen din finner du i VIS.

Skolebusser

Det går skolebusser om morgenen, som er på skolen klokka 08:10.

Skolebuss hjem går klokka 15.45 fra skolen.

Elever på Vg2 og Vg3, som skal møte seinere på dagen, må ta vanlig rutebuss. Ta med busskortet fra i fjor, du skal bruke det i år også!

For rutetider se Ruter.no. Bruk reiseplanleggeren. Bussholdeplassen ved skolen heter Dam (Nittedal, Viken).

Datamaskin og lærebøker

Du vil få låne skolebøker og få tildelt et bokskap, og vi oppfordrer deg til å ta med hengelås første dag, så bøkene dine kan låses inn. Ta med PC eller Mac første skoledag!

Velkommen til skolestart!