Miljøarbeider

Miljøarbeideren ved Bjertnes videregående skole heter Mia Kaels Kalleberg. Hun jobber sammen med elever og ansatte for et godt skolemiljø og er tilgjengelig for alle elever. Hun har kontor i 2. etasje, i samme korridor som rådgiverne og helsesykepleier. Du kan komme innom der, eller ta kontakt på telefon eller e-post dersom du har noe du ønsker å snakke om.

Miljøarbeider Mia - Klikk for stort bildeMiljøarbeider Mia Viken fylkeskommune  Hva gjør miljøarbeideren?

Miljøarbeider Mia jobber for at alle elever skal trives og ha en god skolehverdag. Dette gjør hun ved å være synlig i skolemiljøet og ved å være lett tilgjengelig for alle på skolen. Mia samarbeider tett med elevrådsstyret. Målet er at så mange elever som mulig skal fullføre videregående skole, og med et så godt resultat som mulig. 

Hva kan du snakke med miljøarbeideren om?

Har du bekymringer selv, eller bekymrer du deg for andre? Mangler du motivasjon? Av og til kan det være godt å snakke med noen om det som ikke er helt greit, og som påvirker hverdagen og skolegangen. Du kan også gå til miljøarbeideren bare for å slå av en prat, eller for å få litt ro. 

Miljøarbeideren har taushetsplikt, og du får ikke fravær for tiden du snakker med henne. 

Om du trenger hjelp ut over det vi kan gi på skolen, vil miljøarbeideren gi deg råd om hvem du kan oppsøke eller bli henvist til.

Hvor og når kan du kontakte miljøarbeideren?

Ta kontakt i fellesarealene, kom innom kontoret, eller send en SMS eller e-post, så kan dere avtale tid. Mia er tilgjengelig mandag–fredag kl. 08.00-15.30.
Obs.: Ikke send sensitive personopplysninger på SMS eller e-post!

Se også  

Fellesmåltid i skolegården. - Klikk for stort bildeFellesmåltid i skolegården. Mia Kaels Kalleberg/Bjertnes vgs  

Til toppen